Fine Art Workshop

Welkom

Wil jij alles leren over Fine Art Fotografie? En wil jij leren hoe je de mooiste portretten maakt?

Boek dan nu jouw Fine Art Workshop bij Danielle Mans Fotografie! Met trots en veel enthousiasme heb ik (Danielle) deze workshop gecreëerd, om andere fotografen, waaronder jij, net zo enthousiast te maken voor Fine Art Portretten als ik. Ik geef je met deze workshop een kijkje in mijn fotografische
keuken en laat je zien hoe ik een Fine Art Portret vormgeef, van begin tot eind. Aan het einde van deze, dagvullende, workshop ga jij naar huis met alle kennis om een prachtig Fine Art portret te maken.

Leer hoe je het mooiste licht kunt creëren, door te kijken waar het vandaan komt en hoe je het kunt sturen! Leer waar je je inspiratie uit kunt halen. Ik vertel je waar ik de kleding haal om mijn modellen van de mooiste kleding te kunnen voorzien. Wat ik doe om de set te stylen!

Kortom: alle aspecten zullen aan bod komen:

 • Theorie
  • Inspiratie
  • Connectie
  • Poseren
  • Licht
  • Lamp- en Camerainstellingen
 • Praktijk: oefenen met een Model
 • Nabewerking

Je mag me tijdens deze workshop het hemd van het lijf vragen. Alle kennis die ik in de afgelopen jaren heb verzameld en me eigen gemaakt, ga ik met je delen! Ik heb geen geheimen en deel graag alles met je!

Via onderstaande link kun je de brochure lezen, waarin uitgebreider wordt uitgelegd wat er tijdens de workshop wordt behandeld.

Kosten

Groepsworkshop €375,- incl. btw

Je beleeft deze dag samen met andere enthousiaste fotografen, waardoor je elkaar kunt helpen en inspireren. De groep bestaat uit maximaal 4 deelnemers, waardoor je verzekerd blijft van een optimale begeleiding tijdens het praktijkgedeelte.

Heb jij zelf een groep collega-fotografen die net zo enthousiast is als jij voor deze masterclass? En melden jullie je als groep aan, of meld jij jezelf aan met minimaal 1 extra persoon? Dan krijgen jullie een korting van 10% p.p. op de workshopprijs! Dus spread the love en meld je samen aan! (Meld je dan aan via het contactformulier)

Kijk in de winkel voor actuele workshopdata:

1 op 1 workshop €595,- incl. btw

Tijdens deze 1 op 1 workshop heb ik alle tijd en aandacht voor jou en jouw leerproces en daarmee krijg jij dus de meest optimale begeleiding die je verdient!

Weet jij nog iemand enthousiast te maken voor een 1 op 1 workshop? Dan krijgen jullie beiden 10% korting op de workshopprijs! Dus spread the love! (meld je dan beiden aan via het contactformulier)

Datum plannen we in overleg

fine art kinderportret kinderfotograaf broer en zus fotograaf studio portret

Let's Create Art Together!

Zie ik je snel?

Sint Antoniestraat 33

4176 BH  Tuil

0627013340