Zwanger Zwangershoot Zwangerschapsfotografie Zwangerschapsfotograaf Verwachting Baby
Zwanger Zwangerschapsfotografie Zwangerschapsfotograaf Fotograaf Fotoshoot Zwangerschap Verwachting Baby

Jouw unieke zwangerschapsfotoshoot

Bij Danielle Mans Fotografie ben je van harte welkom voor jouw unieke zwangerschap fotoshoot. Een fotoshoot met stijl en klasse. Iedere vrouw is prachtig en iedere vrouw verdient een beetje glamour in haar leven. Zeker tijdens haar zwangerschap! Laat mij je helpen om tijdens deze zwanger fotoshoot te stralen voor de allermooiste foto's van jezelf en het wonder dat in je groeit!

Kunst, dat is wat ik wil creëren! Tijdloze kunstwerken van deze bijzondere tijd van verwachting. Een tijd, die zo snel voorbij gaat, maar die je, met deze fotoshoot, voor altijd kunt koesteren.

Ik help je! Ik coach je tijdens deze fotosessie met het kiezen van de stijl die bij je past en de juiste poses die je op je mooist laten stralen op de foto. Ik ben er om je te helpen en je een boost van zelfvertrouwen te geven!

Zwangershoot Zwanger Zwangerschap Zwangerschapsfotografie Zwangerschapsfotograaf Verwachting Baby

Voor je het weet...

9 maanden. In 9 maanden tijd groeit er een kindje in je buik en onder je hart. In 9 maanden tijd groeit er een klein mensje in je. Hoe ontzettend bijzonder is dat? Wat een wonder is dat? Een zwangerschap kan een tijd zijn vol van emoties. Hormonen vliegen over en weer. Je kunt moe zijn, misselijk, verdrietig, blij en alles tegelijk. Maar dat er een wonder in je groeit is zeker en dat je daardoor en daarvoor gewoon heel hard aan het werk bent ook. Ik vind dat vrouwen gewaardeerd moeten worden en zwangere vrouwen al helemaal! En ik vind dat je het verdient om in de spotlights te staan en om te stralen, want je bent prachtig! Ook al voel je je soms niet helemaal zo, laat mij je helpen om je te laten zien dat je dat bent! Deze tijd vliegt voorbij en voor je er erg in hebt is het moment van de bevalling er en heb je je baby in je armen. En vanaf dat moment gaat de tijd helemaal snel. Hoe mooi is het dan om foto's te hebben van deze tijd en je lichaam te vieren?

Zwangershoot Zwangerschapsfotoshoot Zwangerschapsfotograaf Zwangerschap Verwachting Baby
Zwangerschapsfotografie Zwangerschap Zwangershoot Zwanger Verwachting Zwangerschapsfotograaf Fotograaf Newborn Baby Babyshoot Newbornshoot

Tijdens deze zwangershapsfotoshoot sta jij in het middelpunt!

En jouw connectie met je kind

Iedereen ervaart een zwangerschap anders. De 1 heeft er lang naar uitgekeken, voor de ander was het onverwacht. Voor de 1 is het makkelijk, voor de ander moeilijk. Iedereen heeft z'n eigen verhaal. Maar ik vind dat  iedereen het verdient om te stralen en dat iedereen een beetje glamour verdient. Tijdens deze zwangerschapsfotoshoot sta jij in het middelpunt en de connectie met het kindje in je buik.

Ben ik de zwangerschapsfotograaf voor jou?

Ja, ik boek een zwangershoot in de studio!

Ja, ik boek een zwangershoot buiten!

Buiten of in de studio

Je kunt voor een zwangershoot kiezen in de studio of buiten. Voor beiden kun je mijn typische stijl en verwachten. In de studio Fine Art en glamour en buiten wat ongedwongener. Waar je ook voor kiest, je kunt kunstwerken verwachten die kunnen schitteren in een album, fotobox of prachtig groot aan de wand! Zwangerschapsfotografie in stijl met de klasse die jij verdient!

Je kunt deze zwangerschapsfotoshoot invullen zoals jij dat wil! Je bent van harte welkom alleen, maar ook met je partner en/of kinderen. Ik maak dan zowel foto's van jou alleen als met je gezin, zodat je aan het einde precies de foto's hebt die je wil hebben.

Zwangershoot Zwangerschapsshoot Zwangerschapsfotograaf Zwanger Zwangerschap Verwachting Baby Newborn

Kleding

Over de kleding hoef je je geen zorgen te maken, want ik heb de mooiste jurken in allerlei maten in mijn garderobe en daar mag jij gebruik van maken! Er is tijdens deze zwangershoot dan ook genoeg tijd voor een kledingwissel, zodat je genoeg variatie hebt in je uiteindelijke selectie.

Vind jij het prettiger om in eigen kleding gefotografeerd te worden kan dat uiteraard ook!

zwanger zwangerschapsshoot zwangerschapsfotoshoot zwangershoot verwachting baby newborn fotograaf

Sessiekosten

De sessiekosten voor zowel de Zwangershoot Buiten als de Zwangershoot binnen zijn €275,-. Dit is inclusief 5 digitale bestanden in hoge resolutie en een luxe harmonicaboekje met daarin 6 foto's.

Na de zwangerschapsshoot maken we een nieuwe afspraak in de studio voor jullie bestelsessie. Tijdens deze bestelsessie bekijken we samen het resultaat op groot scherm en ga je je keuze maken voor welke bestanden je wil en of je nog extra bestanden en/of producten wil afnemen.

Ik heb de waarde van een tastbaar eindproduct erg hoog staan en daarom krijg je een mooie korting op je digitale bestanden als je een product bij mij afneemt.

Alle tarieven kun je vinden via deze link

Ja, ik boek een zwangershoot in de studio!

Ja, ik boek en zwangershoot buiten!

Ik kijk er naar uit om deze tijd voor je vast te leggen en jou te laten stralen!

Liefs, Danielle

https://daniellemansfotografie.com/wp-content/uploads/2022/10/cropped-2603.jpg

Psst! Heb je er al over nagedacht of je je baby wil laten fotograferen tijdens een newbornshoot? Het echte kleine is er zo snel van af en ook dat is iets prachtigs om vast te leggen! Je bent bij mij ook van harte welkom voor je newbornshoot!

Newbornfotograaf Newbornfotografie Newbornfotoshoot Newbornshoot Baby Babyfotografie Babyfotograaf Babyshoot

Wat tof, ik lees graag meer over de newbornshoot!

Danielle Mans Fotografie

Sint Antoniestraat 33

4176 BH  Tuil

0627013340