Newborn shoot

Lang naar uitgekeken?

Of niet verwacht?

Daar is jullie baby dan!

Klein, maar zo snel groot!

Laat mij je helpen om dat kleine vast te houden en boek vandaag nog je newbornfotoshoot!

Ik ben een newbornfotograaf, die ieder detail van jullie baby vastlegt. Zodat je dit voor altijd kunt koesteren!

Newbornshoot Newbornfotografie Newbornfotograaf Newbornfotoshoot baby babyshoot babyfotografie babyfotograaf

Alle clichés zijn waar: ze worden bizar snel groot. Vooral in het begin zijn je dagen gevuld met zorgen dat jullie baby niets tekort komt. Voor je het weet is er een maand om en langzaamaan pak je het normale leven weer op. Vooral dat eerste jaar met alle mijlpalen die komen en gaan vliegt voorbij!  En juist daarom wil je laten vastleggen hoe mooi en bijzonder jouw baby is in het allereerste begin! Hoe perfect zijn neusje, hoe mooi haar wimpers. Je ruikt bijna weer de babygeur als je de foto's bekijkt. Foto's om te koesteren en door generaties erna te bewonderen. Dat is wat je wil en dat is wat je mee wil geven als ze groot zijn, toch?

Laat mij je helpen!

Ja, ik boek nu mijn Newbornshoot!

Rust en Harmonie

Natuurlijke kleuren

Newbornfotografie met een pedagogische achtergrond

Door gebruik te maken van rustige en natuurlijke kleuren zorg ik ervoor dat het tijdens een newbornfotoshoot ook echt draait om jullie baby en hoe perfect hij/zij is. Op deze manier zorg ik ervoor dat alle aandacht naar jullie baby gaat in de foto's, zodat jullie kunnen genieten zonder afgeleid te worden.

Rust en harmonie, daar sta ik voor. Ook tijdens de newbornshoot zelf. Met 20 jaar aan pedagogische kennis en ervaring kunnen jullie verzekerd zijn dat ik precies weet wat ik moet doen om het voor jullie baby zo comfortabel mogelijk te maken.

Je kunt tijdens de shoot heerlijk ontspannen onderuit zakken met een kop koffie of thee en genieten.

Wanneer boek je je Newbornshoot?

Wanneer boeken jullie nu het beste jullie newbornshoot?

Het beste boek je je newbornshoot al tijdens je zwangerschap.

Ik zet je uitgerekende datum in de agenda, zodat ik rond die tijd ruimte genoeg heb om jullie newbornshoot in te plannen.

Zodra jullie baby geboren is krijg ik graag zo snel mogelijk bericht, zodat we de shoot kunnen inplannen tussen de 12 en 21 dagen na de geboorte.

Ja, ik boek nu mijn Newbornshoot!

En dan is het zover: de dag van jullie Newbornshoot!

En dan is het zover! De dag dat jullie newbornshoot staat ingepland!

Waar moet je allemaal aan denken?

  • Een luiertas met alle benodigdheden voor jullie baby.
    • Denk in ieder geval aan: luiers, billendoekjes, hydrofiele doeken, spuugdoekjes, een speen als jullie die gebruiken, een lekkere warme omslagdoek, een fles en flesvoeding.
  • Om de shoot zo soepel mogelijk te laten verlopen is het handig om jullie baby bij binnenkomst in de studio uit te kleden, in de omslagdoek te leggen en dan als eerste te voeden. Dus probeer daar een beetje rekening mee te houden met de voeding die daarvoor komt.
  • Ik wrap jullie baby in de mooiste doeken. Dit zorgt ervoor dat jullie baby ook lekker kan slapen. Deze doeken heb ik in de studio.
  • Voor de familiefoto's is het slim om kleding voor jullie zelf mee te nemen. Mijn advies hiervoor is: Hou naturel / natuurlijke tinten aan en geen drukke prints.

Welke foto's worden gemaakt?

In verschillende props (mandjes, schalen e.d.)

Foto's op de tafel met doeken (neutrale achtergrond)

Macrofoto's (denk aan neusje, ogen, oren etc)

Foto's met ouders (indien gewenst)

Foto's met broertjes / zusjes (indien gewenst. Zij komen dan aan het einde van de shoot naar de studio)

Ja, ik boek nu mijn Newbornshoot!

Newbornfotograaf Newbornfotografie Newbornfotoshoot Newbornshoot Baby Babyfotografie Babyfotograaf Babyshoot

Wat kost een Newbornshoot?

De sessiekosten van een newbornshoot zijn €275,- inclusief 5 digitale bestanden en een luxe harmonicaboekje met 6 van jullie mooiste foto's.

Deze kiezen jullie uit tijdens een nieuwe afspraak in de studio die we maken voor jullie onthulling. Tijdens deze bestelsessie bekijken we samen de eindselectie op groot scherm. Ik heb een paar foto's nabewerkt, zodat jullie kunnen zien hoe ik het eindresultaat voor ogen heb. Jullie kiezen dan uit welke foto's jullie willen afnemen en kunnen er dan ook voor kiezen om meer bestanden en / of producten af te nemen.

Denk aan prachtige wandproducten, een luxe fotobox of een luxe fotoalbum.

Omdat ik de waarde van een tastbaar eindproduct erg hoog heb staan, krijg je van mij een combikorting op je digitale bestanden als je een product bij mij afneemt.

Alle tarieven van bij te bestellen bestanden en producten vind je via onderstaande link

Klik hier voor alle tarieven

Newbornfotograaf Newbornfotografie Newbornfotoshoot Baby Babyshoot Babyfotograaf Babyfotografie Zwanger Zwangerschap Zwangerschapsshoot
Newbornshoot Newbornfotograaf Newbornfotografie Baby Babyshoot Babyfotograaf
Newbornfotografie Newbornfotograaf Newbornfotoshoot fotoshoot baby babyshoot babyfotoshoot babyfotografie babyfotograaf fotograaf
Newbornshoot Newbornfotograaf Newbornfotografie Baby Babyshoot Babyfotograaf
Newborn Newbornfotografie Newbornfotograaf Newbornshoot Newbornfotoshoot fotoshoot baby babyfotograaf babyfotografie babyshoot

Enthousiast?

Ben ik de newbornfotograaf die bij jullie past? Boek dan nu jullie newbornshoot of plan een kennismakingsgesprek met mij in.

Ik kan niet wachten om jullie prachtige baby voor jullie vast te leggen op beeld!

liefs,

Danielle

Ja, ik boek nu mijn Newbornshoot!

Newborn Newbornfotograaf newbornfotografie newbornfotoshoot fotoshoot newborn baby babyfotograaf babyfotografie babyshoot babyfotoshoot

Danielle Mans Fotografie - Sint Antoniestraat 33 - 4176 BH - Tuil - 0627013340