Fine Art Fotoshoot

Fine Art Portret Kind Kinderfotograaf Kindershoot Kinderportret Kinderfotografie Fotograaf Fotoshoot
Fine Art Portret Kind Kinderfotograaf Kindershoot Kinderportret Kinderfotografie Fotograaf Fotoshoot
Fine Art Portret Fotograaf Kind Fotoshoot Kindershoot Kinderfotograaf
fine art kinderportret kinderfotograaf broer en zus fotograaf studio portret
fine art kinderportret kinderfotograaf broer en zus fotograaf studio portret

Wil jij een tijdloos portret? Van je kind, je gezin of jezelf? Wil jij kunst aan de muur? Een wandproduct waar mensen in volle verwondering naar zullen kijken? Waar je zelf steeds weer opnieuw vol liefde naar zult kijken? Een portret waarin de tijd even gevangen wordt, om voor altijd van te genieten?

Met een Fine Art Fotoshoot haal je kunst in huis. Een Fine Art portret is namelijk een waar kunstwerk geïnspireerd door de oude schildersmeesters van de Gouden Eeuw. Geïnspireerd door hun gebruik van licht en door gebruik te maken van kleding, die niet trendgevoelig is, krijg je portretten die je over 20 jaar nog steeds zult koesteren. Gun jij jezelf deze ervaring?

fine art kinderportret kinderfotograaf broer en zus fotograaf studio portret
Fine Art Portret Fotoshoot Kind Kinderfotograaf Fotograaf shoot

Tijdens deze fotoshoot kun je voor je kind(eren) gebruik maken van mijn uitgebreide garderobe van hoogwaardige kleding. Ik heb de mooiste kleding beschikbaar in allerlei verschillende maten: van prachtige prinsessenjurken tot mooie blouses en broeken en truien in matchende kleurtinten. Ook de haarstyling wordt voor je geregeld. In overleg bekijken we samen welke haarstijl het beste bij je kind(eren) past.

Hoe gaat alles in zijn werk van begin tot eind?

Ik werk met een stappenplan en een á la carte menu. Zo krijg jij een op maat gemaakt pakket en betaal je alleen voor wat jij geweldig vindt.

  • Stap 1: De boeking
  • Stap 2: De shoot
  • Stap 3: De bestelsessie
  • Stap 4: Het ophalen van je product(en)

Stap 1: De boeking

  • Via de winkel op deze website kun je jouw shoot boeken, maar je kunt ook het contactformulier invullen om jouw interesse aan te geven. Ik neem dan contact met je op om nog het één en ander door te spreken en als je dan definitief je shoot wil boeken stuur ik je een factuur voor je shoot. Met de betaling van deze factuur is je boeking bevestigd en kan het grote uitkijken naar je shootdatum beginnen.

Stap 2: De shoot

  • Na je boeking plannen we samen een datum in voor je shoot. Tijdens de shoot is er alle ruimte voor jou en je kind(eren) om te wennen. Ik zoek de klik met je kind, vraag naar zijn/haar interesses, maak een praatje, stel het op zijn of haar gemak. We kiezen samen de kleding uit of laten je kind kiezen welke kleding hij/zij het mooist vindt. En dan begint de shoot! We maken er een feestje van, maar ik behoud ook de rust, want soms is juist het zoeken van de rust nodig om je kind vast te leggen zoals hij/zij is. Daarom overhaast ik niks. Tijdens deze afspraak bekijken we ook samen alle producten die je bij mij kunt afnemen. Deze producten heb ik persoonlijk uitgekozen om de allerbeste kwaliteit te kunnen waarborgen. Ik ben dan ook razend enthousiast over ieder product dat je bij mij kunt afnemen en ik denk dat jij net zo enthousiast zult zijn als je de producten ziet!

Stap 3: De bestelsessie

  • Na de shoot ga ik aan de slag met de foto’s. Iedere foto krijgt de aandacht die het verdient om het tot een prachtig eindproduct te maken. Ik streef ernaar om deze binnen 4 weken af te hebben en dan maken we een nieuwe afspraak voor een bestelsessie. Tijdens deze bestelsessie gaan we samen het eindresultaat bekijken. Jullie pareltjes op groot scherm. Hoe gaaf is dat! Dit is waar je naar uitgekeken hebt! Dit is waar je het voor doet. Na het zien van alle foto’s maak je je uiteindelijke keuze voor jouw product en het aantal digitale bestanden dat je wil afnemen. Alle producten die je kunt afnemen en de tarieven kun je vinden op de prijzenpagina.

Stap 4: Het ophalen van je product(en)

  • En dan is het zover! Je product(en) zijn binnen! Ik stuur je zo snel mogelijk een bericht, zodat je ze kunt ophalen en er eindelijk van kunt gaan genieten! De digitale bestanden kan ik je natuurlijk meteen al sturen na de bestelsessie. Maar het tastbare product in handen hebben is goud waard!

Zie ik je snel voor jouw unieke ervaring?

Danielle Mans Fotografie

Sint Antoniestraat 33

4176 BH  Tuil

0627013340