Blog

Maak je droom waar!

5 jaar geleden heb ik de stap gewaagd en ben ik Danielle Mans Fotografie begonnen. De stap nam ik net na de geboorte van onze zoon Florian. Ik maakte altijd al veel foto’s en wilde ontzettend graag iets gaan doen waar ik mijn passie in kon leggen en wat ik kon combineren met de opvoeding van mijn kinderen. Fotografie leek de ideale oplossing. Ik kon namelijk zelf mijn tijd indelen en verdelen tussen het werk en de kinderen.

Hoe het allemaal begon in 2015

 Er waren verschillende mensen in mijn omgeving die er hun vraagtekens bij hadden. Moet je dit nu wel gaan doen? Moet je niet eerst nog wat cursussen gaan doen of een opleiding? Er waren ook mensen die meteen zeiden, doen! En ik moet je zeggen dat ik dat zelf best spannend vond, maar ik wilde de sprong wagen. Ik wilde mijn creatieve ei kwijt en dacht ‘Als mensen dat willen, gaan ze me boeken en zo niet, dan maar niet’. Tegelijkertijd nam ik me wel voor, dat als ik dit wilde gaan doen, dat ik dan ook de beste zou willen worden, die ik maar kon zijn. Dus ik beet me vast in ieder stukje informatie die ik maar tot me kon nemen, volgde cursussen en workshops en deed ervaring op, heel veel ervaring. Wist ik iets niet, dan zorgde ik ervoor dat ik erachter kwam. En het balletje is gaan rollen en mensen zijn me gaan boeken. Mensen zijn me zoveel gaan boeken dat ik iedere week sessies in kon gaan plannen. En hoe meer mensen me gingen boeken, hoe meer ik me erin vastbeet, hoe meer ik wilde leren en hoe meer ik me wilde ontwikkelen. Dus ik bleef investeren in materiaal, in cursussen, online workshops, en fotografeerde en leerde en ontdekte. Ik ontdekte dat dit mijn passie had. Ik denk dat dat 1 van de belangrijkste dingen is, die horen bij dit vak, wat hoort bij ieder vak. Passie! Want passie zie je in je werk, en dat straalt ervan af. Doe jij je werk met passie?

Nu ben ik 5 jaar verder en ben trots op wat ik bereikt heb, mede door het vertrouwen van mijn klanten. Lieve klanten, bedankt, zonder jullie had ik nooit kunnen zijn, waar ik nu ben!

2020

Lees jij nu deze blog en heb je nog nooit een sessie bij mij geboekt, maar ben je wel geïnspireerd door het zien van mijn foto’s? Boek dan snel jouw unieke sessie! Of ben jij al wel eerder bij mij geweest, maar wordt het tijd voor een update? Ik heb deze maand nog een mooie actie, waarbij je €50,- besteltegoed krijgt, die je kunt besteden tijdens de bestelsessie na je fotosessie! Ik ga vanaf 1 juli met zwangerschapsverlof. Je kunt ook nu boeken, en de sessie pas met mij plannen na mijn verlof. Zo heb je nog iets moois in het vooruitzicht! Zie of spreek ik je snel?