Leg de liefde vast die jullie verbind

Liefde, connectie, plezier, herinneringen. De kernwoorden voor deze gezinsshoot. Herinneringen vastleggen voor later, want ze zijn zo snel groot. Of 'de tijd glipt door je vingers'. Clichés? Misschien wel, maar het is wel waar! Kinderen zijn snel groot, een jaar is zo voorbij! Wat wil je ze meegeven voor later? Foto's zijn er om weer even terug te kunnen in de tijd, even de herinneringen te koesteren, dat gevoel van toen, de liefde van toen.

Maar daarnaast gaat het leven niet alleen snel, het leven is ook broos. Dat heb ik aan den lijve ondervonden. Een dierbare moeten missen is verschrikkelijk en foto's helpen om de momenten met diegene te kunnen koesteren. Als ik toen had geweten wat ik nu weet, dan... had ik zeker meer foto's gemaakt, had ik zeker meer foto's laten maken.

Ik weet het nu en daarom kan ik jou vertellen hoe belangrijk het is om regelmatig foto's te laten maken. Voor jezelf, maar zeker ook voor de mensen om je heen!

Tijdens de gezinsfotoshoot gaat het om jullie connectie met elkaar, jullie liefde. De band die jullie met elkaar delen op beeld, dat mag van de foto's afspatten, want dat is wat je wil vasthouden. Toch? En dat doen we door ruimte te maken voor plezier, voor een spel, voor een lach en misschien soms ook een traan. Met geposeerde portretten, maar ook spontane portretten kan ik dit voor jullie creëren.

Spreekt dit je aan? Spreekt mijn stijl je aan? Ben ik de gezinsfotograaf voor jullie? Ik help je graag!

Gezinsshoot gezinsfotografie gezinsfotograaf zwanger zwangerschap familieshoot
Familiefotografie Gezinsfotografie Gezinsshoot Fotoshoot Buitenshoot Fotograaf Gezinsfotograaf Familiefotograaf
Gezinsfotografie Gezinsshoot Gezinsfotograaf
0415 2

In de studio of buiten?

Die keuze is geheel aan jou! Je bent van harte welkom in de studio, maar we kunnen ook afspreken op een locatie (in overleg).

Voordeel van een gezinsshoot buiten is dat je meer ruimte hebt voor spontaniteit. Je kunt een stukje lopen, je kunt rennen, je kunt de kids in de lucht gooien, noem het maar op. We kiezen samen een locatie. Ik heb een paar locaties waar ik veel werk en die mij vertrouwd zijn. Vraag gerust naar deze plekken. Voor een buitenshoot zijn we natuurlijk wel afhankelijk van het weer. Wil je een mooi gouden uur, dan plannen we de shoot in tijdens de 1,5 uur voor zonsondergang. Hou hier dus rekening mee als je kleine kinderen hebt. Plan dan een rustige dag in en misschien geen vroege activiteit voor de volgende ochtend. Tijdens een bewolkte dag maakt het niet uit hoe laat we afspreken, maar tijdens een stralende, zonnige dag spreek ik alleen af in de vroege ochtend of in de avond. Midden op de dag heb je dan hard licht, wat mijn foto's niet ten goede komt, dus dat vermijd ik. We blijven dan ook contact houden over het weer en de beste tijd van de dag.

In de studio zijn we wat beperkter in ruimte i.v.m. de breedte van de achtergrond. Maar daartegenover staat wel dat we heerlijk tijdloze foto's kunnen maken in de studio met een prachtige 'rembrandt' belichting. Je krijgt dan een beetje dezelfde look and feel als mijn fine-art foto's, maar dan in eigen kleding. Wil je echter moderne foto's in een tijdloze sfeer kan dit natuurlijk ook! Check onderstaande foto!

Het tijdstip van de dag maakt niet uit voor een fotoshoot in de studio, want met mijn studiolampen creëer ik op ieder moment de mooiste belichting.

Wat tof! Ik boek graag mijn Gezinsshoot Buiten

Yes! Ik boek graag mijn Gezinsshoot in de studio!

Gezinsfotografie Studio gezinsfotoshoot gezinsfotograaf kinderfotografie kinderfotograaf
fine art kinderportret kinderfotograaf broer en zus fotograaf studio portret

Wat kost een Gezinsshoot?

De sessiekosten voor een gezinsshoot tot 5 personen zijn €275,- inclusief 5 digitale bestanden in hoge resolutie en een luxe harmonicaboekje met daarin 6 van jullie mooiste foto's. Iedere extra persoon kost €22,50 p.p.

Na de fotoshoot maken we een nieuwe afspraak in de studio voor de onthulling van jullie foto's en jullie bestelsessie. We bekijken de foto's dan op groot scherm en dan maken jullie een definitieve keuze voor product(en) en/of bestanden. De meeste klanten kiezen voor een hoogwaardig eindproduct, zoals een prachtig wandproduct, een mooi album of een luxe fotobox en daarnaast nog digitale bestanden. Ik werk met een á la carte systeem, zodat je aan het einde van het proces precies met datgene naar huis gaat wat bij jullie past. Je kunt alle producten die je bij mij kunt afnemen bekijken in de studio.

Alle tarieven van de producten en de bestanden kun je hier vinden.

Kinderportret Kinderfotograaf Fotoshoot Gezinsshoot Familieshoot

Ben je enthousiast?

Ben jij net zo enthousiast als ik en zie je de waarde in van het vastleggen van liefdevolle herinneringen van je gezin? Maak dan snel een afspraak!

Ik kan niet wachten om jullie te mogen fotograferen!

Liefs,

Danielle

Portret Profielfoto Zakelijke Fotografie Fotograaf

Ja, ik boek graag mijn Gezinsshoot Buiten!

Ja, ik boek graag mijn Gezinsshoot in de studio!

Danielle Mans Fotografie

Sint Antoniestraat 33

4176BH Tuil

0627013340