Portret Fotoshoot

Powerwoman Beauty Headshots Profielfoto Zakelijke Fotografie Bedrijfsfotografie Ondernemen

Omdat jij het waard bent!

Ben jij er klaar voor om te stralen als de mooiste versie van jezelf?

Sta jij nooit op de foto, omdat je jezelf niet mooi genoeg vindt? Of omdat je liever foto's hebt van je kinderen dan van jezelf? Of voel je je te dik, te dun of zie je altijd iets aan jezelf wat je niet goed genoeg vindt?

Of heb je portretfoto's nodig, headshots / profielfoto's / brandingfoto's, foto's die jou en je merk vertegenwoordigen? Is de drempel hoog om ze te laten maken? Laat mij je dan helpen! Ik weet als geen ander wat die drempel is en weet dus als geen ander hoe ik je moet helpen om je op je gemak te stellen en je te laten stralen. Alleen als je jezelf kunt zijn en als je ontspant kun je stralen en dan zul je versteld staan van je zelf. Laat mij je helpen om de allermooiste versie van jezelf vast te laten leggen. Dit helpt jou, want je zelfvertrouwen krijgt er een boost van, maar het helpt je ook op zakelijk gebied, want juist die foto's trekken de juiste klanten aan!

Portretfotograaf Profielfoto headshot zakelijk bedrijfsfotografie branding
Portret Fotoshoot Fotografie Beauty Vrouw Zelfvertrouwen Glamour make-over
Portret Profielfoto headshot portretfotograaf zakelijke fotografie bedrijfsfotografie
Portret Fotoshoot Fotografie Headshots Powervrouw Beauty Make-over Visagie

"Maar ik ben helemaal niet fotogeniek!"

Laat mij je geruststellen! Dat is niet jouw taak! Het is mijn taak om je op je allermooist vast te leggen! En ik kan je verzekeren, dat lukt me! Ik help je ontspannen en ik help je met poseren. De juiste poses en de juiste belichting, in combinatie met een ontspannen geest zorgen voor de perfecte foto's!

Branding Profielfoto Headshot Portretfotograaf Empowerment
Portretfotograaf Empowerment Brandingfotografie Profielfoto Headshots
Zakelijke fotografie Linkdin Bedrijfsfotografie Profielfoto Portret Portretfotograaf

Ik help je!

Stap voor stap laat ik je steeds meer stralen en stel ik je op je gemak. Er is genoeg ruimte voor een gesprek, ik ben dan ook oprecht benieuwd naar wie jij bent. Het is mijn taak om jouw persoonlijkheid te laten zien op de foto.  Ik laat je zien hoe je het beste kunt poseren, ik doe het je voor en geef aanwijzingen.

Daarnaast neem je 2 sets kleding mee naar de studio. 1 zakelijke / nette set en 1 casual set. Daarnaast kun je ook 1 van de glamourjurken aan uit de studiogarderobe. Zo heb je 3 kledingwissels, waardoor je een onwijs mooie variatie aan foto's zult krijgen. Uiteraard help ik je met het kiezen van de beste sets en adviseer ik je qua kleur en wat het beste bij elkaar past. Maak je geen zorgen, iedereen heeft bruikbare kledingsets. Heb je die niet? Dan heb je een mooi excuus om daarvoor te gaan shoppen!

Deze shoot is exclusief haarstyling en visagie. Voor het allermooiste resultaat kun je dit wel als upgrade bijboeken. Een professioneel haar- en make-up artist weet precies jouw mooiste accenten naar voren te halen, zodat je nog zelfverzekerder voor de camera zult staan!

Portret Fotoshoot Vrouw Beauty Make-Over Visagie Fotografie Studio Vrouw Headshots
Profielfoto Headshot Zakelijk Bedrijfsfotografie Portretfotograaf
Profielfoto Headshot Bedrijfsfotografie Zakelijk Ondernemer Portretfotograaf

De Fotosessie

Tijdens de fotosessie stel ik je op je gemak. Wees niet bang, het gaat niet geforceerd. We kletsen, maken er een gezellig moment van. Juist door te ontspannen ben jij op je mooist.

Ik geef je aanwijzingen hoe je het beste kunt poseren. Ik doe het voor, zodat je mij na kunt doen. We doen dit samen. Ik weet precies welke houding het mooist is bij elk lichaamstype, zodat je altijd versteld zult staan van jezelf! Hoe gaaf is dat? Dit is jouw moment! Geniet en schitter!

Portret Fotoshoot Vrouw Beauty Make-Over Visagie Fotografie Studio Vrouw Headshots

Celebrate the best version of you

Voorbereiding

Bij binnenkomst heet ik je hartelijk welkom en kun je genieten van een heerlijk kopje koffie, thee, fris of een wijntje.

Als je de upgrade hebt bijgeboekt voor haarstyling en make-up gaat de visagiste je een geweldige make-over geven. Je krijgt de mooiste make-up van hoogwaardige kwaliteit en een prachtig kapsel.

 

Fotosessie

Nadat je klaar bent bij de visagiste kan de fotosessie beginnen. We hebben genoeg tijd voor een gezellig praatje en kledingwissels.

Ik help je met poseren, laat het je zien, zodat je mij kunt spiegelen. Ik help je met de mooiste poses, die het beste passen bij jouw lichaamstype.

De Onthulling

Je krijgt de onbewerkte foto's in een link naar je toegestuurd, zodat je rustig thuis je allermooiste foto's kunt uitkiezen.

Tijdens de fotosessie hebben we samen al bekeken welke hoogwaardige producten je kunt afnemen, die precies aansluiten bij jouw wensen. De tarieven van deze producten kun je ook alvast bekijken via Tarieven

Je Producten

Na je onthulling ga ik zo snel mogelijk jouw producten bestellen bij de leverancier en als deze bij mij binnen zijn stel ik je meteen op de hoogte zodat jij deze kunt ophalen en kunt gaan genieten van jouw foto's!

Portret Fotoshoot Vrouw Beauty Make-Over Visagie Fotografie Studio Vrouw Headshots
Headshot Profielfoto Zakelijk Portretfotograaf Linkdin Ondernemer zakenvrouw

Investering

Wat kost een Portret Fotoshoot?

De fotosessie kost €275,-

Dit is inclusief 1 HR bestand en een luxe harmonicaboekje met 6 van je mooiste foto's en exclusief verdere bestanden of producten. Deze koop je nadat je de online galerij hebt ontvangen. Jij beslist hoeveel je wil investeren en wat je wilt kopen.

Wil je graag samen met iemand deze fotoshoot boeken?

Bijvoorbeeld met: Je beste vriendin / je moeder / je dochter

Ontzettend leuk en vooral doen! Iedere extra persoon kost €99,- p.p. extra.

Haarstyling en visagie is bij te boeken voor €90,-

Ben jij net zo enthousiast als ik over deze shoot en zie ik je snel?

Welkom!

Portret Fotoshoot Vrouw Beauty Make-Over Visagie Fotografie Studio Vrouw Headshots

Danielle Mans Fotografie

Sint Antoniestraat 33

4176 BH  Tuil

0627013340