Informatie

Werktijden

altijd in overleg

Newbornshoot:

Een newbornshoot is een fantastische manier om het prille babygeluk vast te leggen. De groei van een kind gaat zo snel en het echte pasgeborene is er al snel vanaf. Hoe mooi is het dan om dit op beeld vastgelegd te hebben. De shoot wordt gehouden tijdens de 2e week na de geboorte van uw baby. Hiervoor bent u welkom in mijn studio, die speciaal hiervoor is ingericht.

Neem zo snel mogelijk contact met mij op tijdens de zwangerschap als u graag een newbornshoot wilt boeken. Als u te lang wacht met boeken, bestaat er de mogelijkheid dat ik volgeboekt ben rond die tijd.

Stuur mij een bericht voor verdere informatie.

Overige shoots:

De locatie en datum worden altijd in overleg gekozen. Voor kinderen en kleine gezinnen tot maximaal 3 á 4 personen kunnen shoots gehouden worden in de studio. Aangezien ik een kleine studio heb is dit echt wel de max. Voor 1 á 2 kindjes kunnen hier prachtige foto’s gemaakt worden. Wilt u graag foto’s van meerdere kinderen tegelijk raad ik u aan om dit op een buitenlocatie te doen. Ook de overige shoots, gezinsshoots en familieshoots worden gehouden op een buitenlocatie in overleg.

Prinsessenshoots:

Mijn collectie prinsessenjurken wordt langzaam maar zeker steeds groter. Wilt u graag een prinsessenshoot boeken voor uw kleine prinses? Neem dan even contact met mij op voor de mogelijkheden.

Kledingadvies:

Vaak vragen mensen mij welke kleding het mooist is voor de fotoshoot. Mijn antwoord is, stem het een beetje op elkaar af. Zorg dat het tijdloos is. Naturel kleuren doen het altijd goed, maar houden jullie juist van bonte kleuren doe dat dan. Het zijn uiteindelijk jullie foto’s en ook de kleding moet bij jullie passen. Doe vooral iets aan waar jullie je prettig in voelen.

Neem contact met mij op voor meer informatie over tarieven of mogelijkheden

%d bloggers liken dit: