Werktijden:

altijd in overleg

Newbornshoots:

Een newbornshoot is een fantastische manier om het prille babygeluk vast te leggen. De groei van een kind gaat zo snel en het echte pasgeborene is er al snel vanaf. Hoe mooi is het dan om dit op beeld vastgelegd te hebben. De shoot wordt gehouden tijdens de 2e week na de geboorte van jullie baby. Hiervoor zijn jullie welkom in mijn studio, die speciaal hiervoor is ingericht.

Neem zo snel mogelijk contact met mij op tijdens de zwangerschap als jullie graag een newbornshoot willen boeken. Als je te lang wacht met boeken, bestaat er de mogelijkheid dat ik volgeboekt ben rond die tijd.

Stuur mij een bericht voor verdere informatie.

Overige shoots:

De locatie en datum worden altijd in overleg gekozen. Voor kinderen kunnen shoots gehouden worden in de studio. Aangezien ik een kleine studio heb is 3 á 4 kinderen wel echt de max. Wil je graag foto’s van meerdere kinderen tegelijk raad ik je aan om dit op een buitenlocatie te doen. Ook de overige shoots, gezinsshoots en familieshoots worden gehouden op een buitenlocatie in overleg. Portretfoto’s kunnen uiteraard altijd in de studio gemaakt worden.

 

Prinsessenshoots:

Mijn collectie prinsessenjurken wordt langzaam maar zeker steeds groter. En met prinsessenjurken bedoel ik vele verschillende jurken, waar ieder meisje zich een prinses in zal voelen. Van zachtrose, naar lichtblauw, rood, zwart, met wijde rokken en veel tule. Vroeger had ik een droom, een droom die veel meisjes met mij delen: Prinses worden. Met deze shoot word je heel even een prinses en wordt het voor altijd vastgelegd op beeld en heb je thuis de beelden om bij weg te blijven dromen. Wil je graag een prinsessenshoot boeken voor je kleine prinses? Neem dan even contact met mij op voor de mogelijkheden.

 

Kledingadvies:

Vaak vragen mensen mij welke kleding het mooist is voor de fotoshoot. Mijn antwoord is, stem het een beetje op elkaar af. Zorg dat het tijdloos is. Naturel kleuren doen het altijd goed, maar houden jullie juist van bonte kleuren doe dat dan. Het zijn uiteindelijk jullie foto’s en ook de kleding moet bij jullie passen. Doe vooral iets aan waar jullie je prettig in voelen.

Neem contact met mij op voor meer informatie over tarieven of mogelijkheden

%d bloggers liken dit: