Let's Celebrate Actie

Boek vandaag de fotosessie van jouw keuze en ontvang maar liefst 50% korting op jouw sessieprijs!

Nieuw leven is wel 1 van de mooiste dingen ter wereld om iets te vieren vind ik. 17 augustus jl. werd ons gezin verrijkt met de komst van onze prachtige dochter Lotte. Wat een geluk en zegen. Om dit te vieren en dit geluk met jou te delen, heb ik deze actie bedacht.
Als je vandaag de fotosessie van jouw keuze boekt, krijg je maar liefst 50% korting op jouw sessieprijs. Daarnaast ontvang je ook maar liefst 10% korting op het product van jouw keuze! (Dit kies je tijdens je bestelsessie na je fotosessie).

Wil je nog even rustig bekijken welke fotosessies je kunt boeken bij Danielle Mans Fotografie en hoe het stappenplan werkt met de daarbij behorende prijzen?

Let op, dit is een eenmalige actie en je kunt alleen vandaag (07-11-2020) gebruik maken van deze actie. Boek vandaag, plan je datum later. Je hoeft dus niet vandaag al een datum in te plannen om te kunnen boeken. Deze gaan we later op een rustig moment samen inplannen. Vier jij met ons mee? Profiteer dan nu van deze supertoffe, eenmalige actie en:

Bij deze actie gelden de volgende voorwaarden:

- Je kunt de boeking niet meer annuleren, je mag de geboekte sessie wel doorgeven aan iemand anders
- De fotosessie dient vooraf en bij boeking meteen betaald te worden en is pas definitief na betaling.
- De datum van de fotosessie moet binnen 1 jaar na december 2020 gepland worden.